MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EMİN HALUK AYHAN’DAN BAŞKAN KAVAKLIGİL’E ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Tosya İlçe Başkanlığı Olağan Kongresine katılmak üzere Tosya’ya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Kastamonu MHP İl Başkanı Emin Çınar, MHP Geçmiş Dönem İl Başkanı Yüksel Aydın, MHP MYK Üyesi Tarık Ziya Çağılcı, MHP Tosya İlçe Başkanı M. Dündar Özurgancı, Geçmiş Dönem Tosya Belediye Başkanı Mehmet Oruçöz, Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan, Taşköprü MHP İlçe Başkanı Mustafa Arabacı, Kastamonu MHP Geçmiş Dönem Merkez İlçe Başkanı Emre Şahin, İl Genel Meclis Üyesi Cihan Çetin ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Tosya Belediye Başkanlığı çalışmaları ile ilgili Genel Başkan Yardımcısı Ayhan’a bir dosya takdim eden Başkan Kavaklıgil ayrıca hizmetlerin detay bilgileri ve görselleri ile de katılımcılara sunum yaptı. Üretken belediyecilik anlayışı ile proje ve hizmet ürettiklerini ifade eden Başkan Kavaklıgil ihtiyaç duyulan ürünlerin belediye kademelerinde büyük ölçüde düşük maliyetle üretildiğini kaydetti. Özellikle insan odaklı çalışmalara imza atıldığını vurgulayan Başkan Kavaklıgil herhangi bir hizmetin proje ve yapım aşamasında mutlaka vatandaşlarımızla istişarelerde bulunulduğunu kaydetti.

Sunumlarından ötürü Başkan Kavaklıgil’e teşekkürlerini sunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan verimli ve kent merkezi için son derece önemli hizmetlere imza atıldığını izlediklerini ifade ederek çalışmalarından ötürü Başkan Kavaklıgil’e başarılar diledi.