YENİ V KANAL İÇİN ÖN İNCELEME

Tosya Belediyesi tarafından yağmur ve sel sularının sağlıklı bir şekilde deşarj edilmesi için yürütülen V kanal projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Cumhuriyet Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Atatürk Caddesi üzerinde önümüzdeki günlerde yapılacak olan V kanal çalışmaları için ön inceleme yapan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, geçtiğimiz süreçte metal sanayi sitesi ve Üçoluklar Mesire alanında başarılı bir şekilde çalışmaların tamamlandığını ifade etti.

Başkan Kavaklıgil yapılan incelemenin ardından; “Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan cezaevi altında biriken yağmur ve sel suları Atatürk Caddesi üzerinde önemli ölçüde rusubatın birikmesine neden olmakla birlikte ulaşımın da olumsuz yönde etkilenmesine neden oluyordu. Metal sanayi sitesi altında yaptığımız V kanalla bu sorunun önemli ölçüde önüne geçtik. Bu bölgeye yapacağımız ikinci V kanal sayesinde de uzun yıllar boyunca sorun yaşamayacak, kalıcı ve kaliteli bir hizmet sunmuş olacağız” dedi.

Posted in: