BAHÇELİEVLER’E ASFALT ÖNCESİ BİN 500 M YENİ HAT

Tosya Belediyesi tarafından sıcak asfalt yol ağının genişletilmesine yönelik yapılan hazırlıklar aralıksız devam ediyor. Zemin hazırlıkları ve tesviye işlemlerinin yanı sıra elektrik, doğal gaz, kanalizasyon hattı, içme suyu hattı gibi alt yapı düzenlemelerini sil baştan inceleyen ekipler son olarak yağmur ve sel sularının bölgeden kolayca tahliye edilmesi için kolları sıvadı. Bin 500 metrelik hat boyunca uzanan yağmur ve sel suyunun tahliyesi için projelendirilen kanallar ve ızgaraların inşası için ekipler Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde geniş çaplı çalışma başlatırken önümüzdeki süreçte yapılan çalışma ile sıcak asfaltın zarar görmeyeceği ifade edildi. Bunun yanı sıra Metin Yüksel Karakaş Caddesi’nde de üst yapının tamamen sıcak asfaltla kaplanması için ön incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Başkan Yardımcısı Mustafa Mola ve ilgili birim müdürleri ile birlikte her iki caddeyi de adım adım gezdi.

Başkan Volkan Kavaklıgil özellikle sıcak asfalt gibi ulaşım yoluyla hemşehrilerimize doğrudan olumlu etki eden hizmetlerin kalıcı ve kaliteli olması için önce alt yapı hazırlıklarının tamamlandığını kaydetti. Başkan Kavaklıgil; “Bahçelievler Mahallesi sınırları içerisinde yer alan her iki büyük caddemizin sıcak asfaltla kaplanması için önemli ölçüde alt yapı hazırlığı yaparak yapılacak hizmetlerin kalıcı olmasını amaçlıyoruz. Özellikle İbniselim Mahallesi Namazgah Caddesi’nde olduğu gibi yağmur ve sel sularının kolaylıkla bölgeden atılması için tüm enerjimizi bölgeye veriyor ve akabinde yapılacak hizmetin kaliteli olmasını istiyoruz” dedi.