ÖZEL YETENEK KURSUNDAN BİR BAŞARI DAHA

Tosya Belediye Başkanlığı, Tosya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Tosyaspor Kulübü tarafından ortaklaşa yapılan özel yetenek sınavlarına hazırlık kursları tamamlanırken son olarak Jandarma muvazzaf subaylık sınavında Cihan Çemek, Jandarma Astsubay Eğitim Merkezi sınavında ise Neslihan Akkuş ve Talha Kınasakal başarılı oldu.

Özel yetenek kurslarının başlamasıyla birlikte bir çok gencin hayallerine ulaşmasına katkı sağlandığı ifade edilirken, zorlu bir eğitim sürecinin ardından fiziki yeterlilik sınavlarında başarılı olma noktasında bu kursların büyük katkısı olduğu vurgulandı. Fiziki yeterlilik sınavlarında uygulanan tüm koşulların birebir aynısı ise verilen eğitimlerin ardından son derece büyük başarı elde eden katılımcılar özellikle Polis Meslek Yüksek Okulları, Jandarma ve TSK gibi kurumlarda güvenlik gücü olarak hizmet veriyor.