BAŞKAN KAVAKLIGİL “TOSYA ADETA DEV BİR ŞANTİYE”

Sık sık mahalle ziyareti yaparak sorun ve çözümlerin yerinde tespiti noktasında ilgililerle görüşen Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil Bahçelievler Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola ve birim müdürleri ile birlikte Bahçelievler Mahalle sakinleri ile de görüşen Başkan Kavaklıgil, yol kotlarının ulaşımı olumsuz etkileyen noktalarında inceleme yaptıklarını kaydetti. Ayrıca yaya kaldırımları ve genel çevre temizliği konularının da yaptıkları incelemeler esnasında üzerine düştüklerini ifade eden Başkan Kavaklıgil, Bahçelievler Mahallesi’ne son dönemde ciddi yatırımlar yapıldığını belirtti. Yapımı devam eden inşaatların da incelenerek özellikle çevre düzeni noktasında çalışmaların süreceğini belirten Başkan Kavaklıgil, Metin Yüksel Karakaş Caddesi’nde devam eden sıcak asfalt hazırlıklarını yerinde gördü. “Alt ve üst yapısıyla ulaşımın daha kaliteli hale gelmesi için yatırımlarına devam eden Tosya Belediyesi ayrıca kentimizin tüm mahalle ve sokaklarında ihtiyaca cevap vermek için çalışmalarına devam etmektedir” diyen Başkan Kavaklıgil son günlerde Tosya’nın adeta dev bir şantiye halini aldığına dikkat çekti.