DAHA YEŞİL TOSYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Tosya Belediyesi’nce Cumhuriyet Meydanı revize projesinin uygulamaya konulmasıyla birlikte alan üzerinde köklü değişiklik yapılarak, gelinen noktada peyzaj yenileme çalışmaları yetkililerce başlatıldı. Kısa sürede alanın yeşillendirileceğini ifade eden yetkililer daha modern ve kent estetiğine yakışır bir yeşil alanın vücut bulduğunu dile getirdiler.

Yürütülen yeşillendirme çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil kısa süre içerisinde bir çok yeşil alanın farklı bölgelerde hizmete sunulduğunu ifade ederken; “Çok amaçlı sosyal yaşam alanları, peyzaj yenileme, fidan dikimi, parkların düzenlenmesi ve yenileme çalışmalarıyla Tosya’da yaşam şartlarının kalitesini artırıyoruz. Tabiat güzellikleri ve yeşil alanlarıyla zengin bir potansiyele sahip Tosya’mızın hak ettiği değeri görmesi için başlattığımız yeşillendirme hizmetlerimiz ve farklı temalı sosyal yaşam alanlarımızın yapımı aralıksız devam ediyor. İnsan odaklı projelere ayrıca önem veren Tosya Belediyesi gelecek nesillere güzel eserler bırakmak adına hizmetlerine ara vermeden devam ediyor” dedi.