2 GÜNDE TAMAMLANDI

Tosya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe tarımına katkı sunmak amacıyla bağ yollarının revizesi için tüm imkanlar seferber ediliyor. Aşırı yağışlar ve sulama suyu nedeniyle bozulan dik rampa ve virajlarda kalıcı çözüm üretilmesi amacıyla Badem Arkı mevkinde belli bölgeler ve Cumhuriyet Mahallesi Çatalbent Sokak’ta 250 metrelik alanda beton yol yapıldı. İlgili birim müdürleri ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola ile birlikte alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil açıklamasında; “Tosya Belediyesi olarak ilçe tarımını bağ ve bahçe kültürünü geliştirmeye bu yönde kıymetli vatandaşlarımıza her zaman katkı sağlamaya tüm birimlerimizle hazırız. Üst yapının oldukça bozuk olduğu ve revize imkanı az olan noktalardan biri olan Cumhuriyet Mahallesi Hasan Arkı mevkii Çatal Bent Sokak’ta ulaşımın sorunsuzca sağlanabilmesi için beton yol yapım çalışmaları devam ederken bir yandan da Orta Gökyer mevkinde asfalt yama malzemesi ile yollarda oluşan çukurlar kapatılıyor. Tarım arazilerine ulaşım sağlanan yolların düzenlenmesi için kumlama, soğuk asfalt, rotmiks ve beton yol çalışmaları gibi geniş bir yelpazede hizmet sunulurken Badem Arkı mevkinde de beton yol çalışmaları tamamlandı.