YUNUS EMRE MAHALLESİ’NE 5 BİN METREKARE PARKE

Üst yapının revizesi noktasında kent merkezinde bir çok projeyi hayata geçiren Tosya Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarının hemen ardından kilit parke işlemlerine hız verdi.

İlçenin bozuk yollarında başlatılan düzenleme çalışmaları aralıksız sürerken Yunus Emre Mahallesi Altay Sokak, Eyüp El Ensar Sokak, Tomurcuk Sokak, Yıldız Sokak ve Hasan Polaktan Sokak’ta toplamda 5 bin metrekarelik alan beton parke ile kaplanacak. Bununla birlikte yaya yolları ve bordür düzenleme çalışmaları noktasında yoğun bir tempoda çalışan ekipler Yunus Emre Mahallesi’nde toz nedeniyle meydana gelen mağduriyeti giderecek.

Tosyalı hemşehrilerimizin daha yaşanabilir alanlara kavuşmalarına olanak sağlamak amacıyla çalışmaların mahalle muhtarlarıyla koordineli ve titizlikle sürdürüldüğünü söyleyen Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil; “Yunus Emre Mahallesinde üst yapının iyileştirilerek geniş bir alana yayılması için çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Asfalt serme ve kilitli parke döşeme çalışmaları aynı titizlikle gerçekleştiriliyor. İki işlemde de alt yapının kontrolüne son derece dikkat edilerek yağmur suyu olukları ile kaldırımların bakımı yapılıyor. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte daha yaşanabilir bir Tosya için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.