YENİ OYUN GRUPLARI YERLEŞTİRİLDİ

Tosya Belediyesi tarafından kentin farklı bir çok noktasında projelendirme çalışmaları tamamlanan yeni yeşil alanlar ve oyun gruplarının yapımı aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde yapılan incelemelerin ve proje çalışmalarının ardından Üçoluklar Mesire alanında fiziki özelliğini yitiren oyun grupları yerinden kaldırılmış ve ardından zeminin beton ile kaplanması tamamlanmıştı. Gelinen aşamada yeni farklı bir çok modelde oyun grubu Üç Oluklar Mesire alanına yerleştirirken ekipler hız kesmeden Dilküşa Mahallesi Tosya İlkokulu yanında şekillendirilen yeşil alan üzerinde monte çalışmalarını önemli ölçüde tamamladı.  Çalışmaları yerinde inceleyerek tüm kontrollerinin yapıldığını ifade ede Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil zeminin kauçuk malzeme ile kaplanacağını ve çocuklarımızın güvenliğinin en üst noktada tutulacağını açıklayarak; “Tosya’mızda özellikle ortak yaşam alanları ve yeşil alanların imarına büyük özen gösteriyor, yeni yeşil alanlar vücuda getiriyor ve revize edilmesi gerekenleri de en iyi şekilde düzenleyerek hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz” dedi.