TEK TİP BORDÜR UYGULAMASI YAPILACAK

Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde fiziki özelliğini yitirmiş bordürler yenileri ile değiştirilecek. Şehri giriş ve çıkışlarının tek tip 30 cm yüksekliğinde yol bordürleri ile yeniden inşasına yönelik geçtiğimiz süreçte projelerini tamamlayan Tosya Belediyesi Atatürk Caddesi üzerinde yolu ikiye ayıran bordürleri yenileri ile değiştirecek. Ayrıca bodur süs bitkileri ile de yeniden peyzaj yapılarak çalışmalarda bütünlük sağlanmış olacak.

Yüksek yol bordürlerinin görüşü de kısıtladığını kaydeden Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil; “Şehir giriş ve çıkışlarının ilçemize yakışır bir hal almasını istiyoruz, Atatürk Caddesin’de de yapılacak olan bordür ve peyzaj çalışmaları ile tam bir bütünlük sağlanmış olacak. Bölgenin özellikle yeşil bitki örtüsünün fazla olması da inşallah kısa sürede tamamlayacağımız çalışmalarla birlikte bizlere adete görsel şölen sunacak” dedi.