METAL SANAYİ SİTESİNE DEV YATIRIM

Tosya Metal Sanayi Sitesine yatırımlar aralıksız devam ediyor. Gerek kent merkezinden gerekse çevre ilçeler tarafından tercih edilen metal sanayi sitesinde alt ve üst yapıyı tamamen yenilemeye yönelik projeler yapan Tosya Belediyesi iki büyük sokakta alt ve üst yapıyı tamamen değiştiriyor.

Zemin hazırlıklarına geçtiğimiz gün başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hafriyat çalışmalarını tamamlayarak bölgede ulaşımın daha rahat sağlanması için kolları sıvadı. Toplamda 5 bin metrekarelik alanı kapsayan Emek Sokak ve Muratlı Sokak’ta üst yapının yenileneceğini ifade eden Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil; “ Tosya Metal Sanayi Sitesine yatırımlarımız aralıksız devam ediyor. Uzun zamandan beri bölgedeki üst yapının fiziki yeterliliğinin olmadığı malumumuzdu. Proje ekibimizle, Fen İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan yetkili arkadaşlarımızla bir araya gelerek hızlıca buranın yenilenmesi gerektiği üzerinde durarak geldiğimiz noktada ilk kazmayı vurduk. Metal Sanayi Sitesi gibi kentimizin birçok noktasında yatırımlarımız aralıksız devam edecek ve hep birlikte güzel Tosya’mız için en iyiye karar verip uygulayacağız” dedi.

Parke Üretimine Devam

Yıllık bazda toplamda 2 milyon beton parke ürettiklerini ifade eden Başkan Kavaklıgil, kentin ortak kullanım alanlarının revizesi ile birlikte düzenlenmesi gereken tüm sokak ve caddelerde uygulamaların devam edeceğini belirtti.