KASTAMONU MHP İL BAŞKANLIĞI’NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil Kastamonu Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı görevine seçilen 24. Dönem Kastamonu Milletvekili Emin Çınar’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Volkan Kavaklıgil yaptığı açıklamada; “Kastamonu siyasetine renk katarak ekibiyle birlikte güzel başarılara imza atan bize inanarak her süreçte destek veren Yüksel Aydın Başkanım rahatsızlığı sebebiyle Liderimizden müsaadelerini istemiş ve bu minvalde Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in takdirleriyle İl Başkanlığı görevine yıllarını Milliyetçi Ülkücü Harekete adamış bir çok kademede görev almış 24. Dönem Milletvekilimiz olan Emin Çınar Bey atanmıştır. Sayın Yüksel Aydın’a eşsiz emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür eder bu kutlu bayrağı daha ileriye götürmek için elini taşın altına koyan Başkanımız Sayın Emin Çınar’a başarılar diliyorum. Hep birlikte güzel ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi daha ileriye götüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.