“ESNAFLARIMIZ HEM GEÇMİŞİMİZ, HEM GELECEĞİMİZ”

Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil kent merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Mustafa Mola ile birlikte yapılan ziyarete Belediye Meclis Üyesi Tekin Süzük de katılırken pandemi sürecinin devam ettiği ve maske, sosyal mesafe, hijyen kurallarına uyulması gerektiği hatırlatıldı.

Ahilik Haftası’nda şehrimizin bel kemiği olan esnaflarımıza yönelik gerçekleştirilen ziyaretlerde belediye çalışmaları hakkında da fikir alışverişinde bulunulurken ayrıca önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler de istişare edildi. Hafta içi hizmet vermeye devam eden müstahsil pazarını da ziyaret eden Başkan Volkan Kavaklıgil burada üreticilerin taleplerini dinledi. Her zaman esnaflarımızın yanında olduklarını ifade eden Başkan Kavaklıgil özellikle bu süreçte ayrıca titizlikle çalışıldığını vurguladı.

Başkan Kavaklıgil ziyaretlerin ardından yaptığı değrlendirmede; “Esnafımızın yaşaması ve daha çok kalkınması için elimizden gelen bir şey varsa hiçbir zaman geri durmadan yapmaya devam edeceğiz. Esnafımız toplumumuzun birbirine olan bağı, hem geçmişimiz hem geleceğimiz, adeta toplumumuzun yaşayan hafızası. Bu yüzden bizi biz yapan esnaflarımızın yeri her zaman başımızın üstündedir” dedi.

Posted in: