4 GÜNDE TAMAMLANDI

Tosya Belediyesi üst yapı yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İbniselim Mahallesi Namazgah Caddesi üzerinde  yeni yerleşim bölgelerinde imar yolu açma ve parke döşeme çalışmaları 4 günde tamamlandı. 2 bin 200 metrekarelik alan parke ve 600 metre de bordür uygulaması yapan ekipler kısa sürede çalışmaların tamamlandığını ve operasyonel kabiliyetin en üst seviyede olduğunu dile getirdiler.

Çalışmaların yürütüldüğü noktalarda ziyarette bulunan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil; “Öncelikle kısa sürede böylesi büyük bir alanda çalışmaları neticelendiren kıymetli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Henüz 4 gün önce hafriyat çalışmaları başlayan bölge artık parke ve bordür uygulamaları ile vatandaşlarımızın hizmetine tamamlanarak sokulmuştur. Kısa sürede böylesi bir hizmeti tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına sunmak bizler için de ayrı bir mutluluk kaynağı” dedi.