ÜÇOLUKLAR’DA V KANAL ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Kentin farklı bir çok noktasında geçtiğimiz dönemde yapımına başlanan ve son olarak Üç Oluklar Mesire alanı çevresinde alt yapı hazırlıkları tamamlanan V kanalın inşasına başlandı. Tosya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yağmur ve sel suyunun bölgede olumsuz etkilerini en aza indirmek bununla birlikte de üst yapıyı bozmaması için zemin hazırlıkları tamamlanan V kanalın yapımı kısa sürede tamamlanacak.  Geçtiğimiz süreçte kentin farklı bir çok noktasına V kanal yapıldığını ifade eden ekipler, özellikle Tosya şehir merkezinin genelinde üst yapının fiziki özelliğini kaybetmemesi için çalışmaların şekillendirildiğini ifade etti. Ortalama 750 metrelik hat boyunca uzanacak olan V kanal yapımı için kolları sıvayan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kamusal alanların düzenlenmesine ağırlık verilirken yapılan açıklamada: “Kentin farklı bir çok noktasına yağmur ve sel sularının olumsuzluğa yol açmaması için V kanal yaparak ulaşımı en iyi şekilde tesis etmeye özen gösteriyoruz. Bu amaca binaen ilçemiz Üç Oluklar Mesire alanı çevresinde de ihtiyacın karşılanması adına yapılacak olan 750 metrelik V kanal yapımı için hazırlıklarımızı tamamladık” denildi.