ÜÇOLUKLAR ÇEVRESİNDE V KANAL DEVAM EDİYOR

Üçoluklar Mesire Alanı çevresinde yapımı devam eden V kanal büyük ölçüde tamamlandı.
Tosya Belediyesi tarafından kentin bir çok noktasında yağmur ve sel suyunun sağlıklı bir şekilde tahliyesi için yapılan V kanal projeleri bir bir tamamlanırken son olarak Üçoluklar Mesire alanı çevresinde incelemelerde Bulunan Belediye Başkanımız Volkan Kavaklıgil; “Yoğun yağmur sonrası bölgeye ciddi zararlar veren sel suları üst yapıyı bozmasının yanı sıra belli noktalarda rusubat biriktirerek özellikle bölgede yaşayan vatandaşlarımız için olumsuz sonuçlar doğuruyordu. Yapılan çalışma ile artık hem üst yapı bozulmayacak hem de bu noktadan ana arterlere kadar gelen sel suları sağlıklı bir şekilde tahliye edilecek” dedi.