SICAK ASFALT SONRASI DÜZENLEMELERE DEVAM

Sıcak asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Tosya Belediyesi tarafından yaya yolları, orta refüjler, otopark giriş ve çıkışlarının yanı sıra yağmur suyu giderlerini kontrol ederek yeniden düzenlenmesi gereken noktalarda çalışma başlatacak. Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi başta olmak üzere Hoca Ahmet Yesevi Caddesi ve Cumhuriyet Mahallesi Metin Yüksel Karakaş Caddesi’nde başarılı bir şekilde tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarının akabinde yaya kaldırımlarında revize işlemlerine başlandı.

Mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda özellikle otopark giriş ve çıkışlarının düzenleneceği ifade edilirken sıcak asfaltın tamamlandığı tüm noktalar adım adım gezildi. Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ilgili birim müdürleri ile birlikte alanda yaptığı incelemelerin ardından kısa sürede düzenleme çalışmalarının da tamamlanacağını ifade ederken Tosya’nın ulaşım noktasında daha modern bir hal alacağını kaydetti.