SICAK ASFALT ÖNCESİ SON DEĞERLENDİRME

Tosya Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesi’nin farklı noktalarında yapılması planlanan sıcak asfalt çalışmaları öncesi teknik ekip yerinde incelemelerde bulundu.
Yaz ayları öncesi Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy, Şekerci ve Metin Yüksel Karakaş Caddeleri’nin sıcak asfaltla kaplanması için 210 ton sıcak asfalt bitüm malzemesi alındığı ifade edilirken Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Başkan Yardımcısı Mustafa Mola ve birim müdürleri ile birlikte alanda incele yaptı.
Sıcak asfalt için hazırlık aşamasının tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil; “Mehmet Akif Ersoy Caddesi başta olmak üzere, Şekerci ve Metin Yüksel Karakaş Caddeleri’nin sıcak asfalt noktasında ihtiyacının karşılanması son derece önemli olup çalışmalar esnasında herhangi bir aksaklığa meydan vermemek için planlama yapıyoruz. Ulaşımın ve diğer tüm hizmetlerin çalışmalar esnasında aksamaması gerektiği kanaatindeyiz. Asfalt çalışmaları öncesi bir takım hazırlıklarımız olacak ve inşallah hava şartlarının el vermesiyle birlikte biz de bir projemizi daha tamamlamanın mutluluğunu yaşayacağız” dedi.