ŞEHİR MEZARLIĞI’NA 10 BİN M2 PARKE

Şehir mezarlığında ara bağlantı yolları yenileniyor.

Şehir mezarlığında sık sık düzenlemeye giderek temizlik ve bakım çalışmalarına ağırlık veren Tosya Belediyesi mezarlık içinde ziyaret amaçlı kullanılan toplamda 10 bin metrekare ara bağlantı yollarını kilit parke ile kaplamaya başladı.

Geçtiğimiz süreçte mezarlık ve defin işlemlerinin tek bir noktada müstakil bir şekilde hizmet vermesi için şehir mezarlığı içerisinde bir birim oluşturulmuş ve projeye ek olarak da şehir merkezindeki yoğunluğun azaltılması için yeni bir namaz kılma alanı inşa edilmişti. Gelinen noktada geçtiğimiz süreçte mezarlık içindeki ana yolları revize eden Tosya Belediyesi 10 metrekare kilit parke uygulaması ile tüm ara yolları düzenleyecek ve ziyaretlerin daha sağlıklı bir şekilde yapılmasını sağlayacak.