Korona Virüs’e Karşı Önlemler Arttırıldı

Son zamanlarda uluslararası düzeyde yayılan korona virüs nedeniyle belediye hizmet binası ve özel halk otobüslerinde ilaçlama çalışmalarımız devam ederken diğer virüslere karşı dezenfekte etkisi olan insan sağlığına zarar vermeyen ve Sağlık Bakanlığı onaylı dezenfeksiyon ürünleri kullanılmaktadır. Belediye halk otobüsleri ile yapılan ulaşımın daha güvenli, konforlu ve sağlıklı yürütülmesine katkı sağlayan temizlik çalışmalarımız aynı titizlikle uygulanmaya devam edecek.  Toplu alanlar dezenfekte edilerek temas ve solunum yoluyla bulaşabilecek hastalıklara karşı vatandaşlarımızın ve çalışan personelin korunması hedeflenmiştir.
Tosya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ilçemiz bünyesinde hizmet veren yurt ve pansiyonlar COVID-19 korona virüs kaynaklı salgın hastalıkların yayılmasını önlemek amacıyla dezenfekte edildi. Ortak yaşam alanları, şehir içi toplu taşıma araçları ve kamuya açık farklı noktalarda dezenfekte çalışmalarının devam edeceği kaydedilirken insan sağlığına zarar vermeyen Sağlık Bakanlığı onaylı ürünlerin kullanıldığı belirtildi.