HAZIRLIK KURSLARINDA YÜZDE 100 BAŞARI

Tosya Belediyesi ve Tosya Spor iş birliği ile düzenlenen POMEM hazırlık kursunda yüzde 100 başarı sağlanarak Tosya tarihinde bir ilke imza atıldı. 5 Aralık tarihinde başlayan 27. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) özel yetenek sınavı kurslarına katılan ön lisans ve lisans mezunu 50 öğrenci fiziki yeterlilik sınavını tamamlayarak hak sahibi oldu.

Yürütülen çalışmaları sık sık takip ettiklerini, zaman buldukça da odağında gençlerimizin olduğu çalışmaları yerinde inceleyerek sürecin verimli bir şekilde geçmesinden dolayı gurur duyduklarını belirten Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, istihdama yönelik çalışmalara ağırlık verildiğini ifade etti.

21 Mayıs tarihinde yapılan sınavlar için hazırlık kursları Tosya Belediyesi ile Tosya spor Kulübü katkılarıyla düzenlenirken, bölgede ilk ve tek olan kursların sonucunda ciddi oranda geçtiğimiz süreçte de başarı sağlanmıştı. Gelinen noktada bu başarının yüzde yüze çıkmasında ötürü memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Kavaklıgil, gelecek nesillere yapılacak olan yatırımın en önemli adım olduğunu belirtti.