DİLKÜŞA MAHALLESİ’NDE YAYA KALDIRIMLARI YENİLENİYOR

Tosya İlkokulu yanında oluşturulan yeni yeşil alanın hizmet vermeye başlamasıyla birlikte Tosya Belediyesi tarafından hızlıca bölgede revize çalışmalarına gidildi. Özellikle yaya kaldırımlarının yenilenmesi noktasında çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler üst yapının bozulan noktalarına da müdahale ederek ulaşımda meydana gelen olumsuzlukların giderilmesini sağlayacak. Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil yeni yeşil alanların oluşturulmasının yanı sıra ayrıca bölgenin de modern bir şekilde şehircilik anlayışına göre düzenlenmesi gerektiğini vurguladı. Bu doğrultuda proje ve çalışmalarını şekillendirdiklerini ifade eden Başkan Kavaklıgil kentin tüm mahalle ve ara sokaklarına eşit bir şekilde hizmetlerin ulaştırılacağını dile getirdi.