ANA SU İSALE HATTINA BAKIM

Tosya Belediyesi Su ve Kanalizasyon Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ana su isale hatları üzerinde yürütülen bakım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kesintisiz ve sağlıklı içme suyunun hizmete sunulması amacıyla çalışmalarını yürüten ekipler Berçin Köyü yolu üzerinde bulunan ana su isale hatlarının bakımına devam ederken uzun yıllar boyunca fiziki özelliğini koruyacak şekilde hizmet verildiği kaydedildi. Birim sorumluları ile birlikte alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola rutin olarak hatların bakımının yapıldığını ve ileriye dönük herhangi bir problemin yaşanmaması için gereken tüm alt yapı çalışmalarının tamamlandığını vurguladılar.  Başkan Volkan Kavaklıgil; “Belediye hizmetlerinin en önemli ve öncelikli olanı daimi ve temiz içme suyunun değerli hemşehrilerimize sunulmasıdır. Tüm çalışmalarımızı kentimizi bölgesinde lider konuma taşıyacak şekilde yürütüyor ve başarılı bir şekilde tamamlıyoruz. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.