KENT MERKEZİNE DETAYLI TEMİZLİK

Tosya belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 4 günlük sokağa çıkma yasağında kent merkezinde detaylı temizlik yaptı.
4 günlük sokağa çıkma yasağının başlamasıyla birlikte Tosya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezindeki yürüyüş alanları, arastalar, geliş ve gidiş yönleri olmak üzere Rıhtım Boyu Caddesi, Hükümet Caddesi, Çanakkale Şehitleri Caddesi ve 100. Yıl Caddesi’nin büyük bir kısmı, Meraşi Abdurrahman Paşa Camii yanından başlayarak belediye hizmet binası önüne kadar olan alan, kasap hali ve Arpa Pazarı Sokak tamamen yıkandı.
Çevre Koruma Müdürlüğü tarafından da özellikle parklar ve bankamatikler gibi ortak kullanım alanlarını içine alan bölgelerde ise detaylı dezenfekte çalışmaları yapılırken açıklamada; “4 günlük sokağa çıkma yasağının uygulandığı süre içerisinde belediyemiz birimleri çalışmalarına ara vermeden devam etmiş ve özellikle çevre temizliği noktasında mesai harcamıştır. Bunun yanı sıra ortak kullanım alanları ise dezenfekte edilerek halk sağlığı en üst seviyede tutulmuştur” denildi.