3 BİN METRE YENİ HAT

Tosya Belediyesi Su ve Kanalizasyon hizmetleri Müdürlüğü gerek temiz su ve gerekse kanal hattı ağını genişletmek için atağa kalktı. Son süreçte toplam da 3 bin metre yeni hat çalışması ile kentin farklı bir çok noktasına hizmet götüren ekipler kesintisiz ve sağlıklı içme suyunu da Tosyalı vatandaşların hizmetine sunuyor. İlçemiz sınırları içerisinde ömrünü doldurmuş eski borularla yeni imara açılan alanlarda bin 500 metre temiz su hattı çeken ekipler aynı zamanda Fen işleri Müdürlüğü ile koordineli çalışarak bölgelerin kısa sürede ulaşıma açılmasını sağlıyor. Bununla birlikte belediyemiz sınırları içerisinde kanalizasyon hattı bulunmayan noktalara yine bin 500 metre yeni hat döşeyen ekipler 7/24 esasına göre çalışarak şehir şebekesinin sıhhi olarak hizmet vermesini sağlıyor. Su şebekesi, isale hattı, depo ve maslakların da geçen sürede düzenli olarak temizliğinin yapıldığı kaydedilirken, kayıp ve kaçak oranlarının da önemli ölçüde düşürüldüğüne dikkat çekildi.