YÜZME HAVUZU İÇİN ZEMİN HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil arasında geçtiğimiz günlerde imzalanan protokol ile Tosya ilçemize 1 adet kapalı yüzme havuzu için ödenek sağlanırken Yunus Emre Mahallesi sınırları içerisine yapılacak olan tesis için zemin hazırlık çalışmalarına başlandı. Spor Toto’nun Türkiye’de spora ve sporcuya destek denildiğinde akla gelen ilk kuruluşlardan biri olduğunu dile getiren Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, bu önemli yatırım için bir an önce kolları sıvadıklarını ifade ederek hızlıca tamamlanması için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Başkan Kavaklıgil açıklamasında spora yapılacak olan yatırımın gelecek nesil için son derece önemli olduğunu vurgulayarak; “Tosya ilçemizi daha yaşanılır, bir kent yapmak, gelecek kuşaklara daha güzel bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sporun her alanında ve her kademesinde destek vermekten çekinmeyen Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, bu sefer desteklerin en anlamlısını, en değerlisini geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz için verdi. Bu mutluluk hepimizin” dedi.