YENİ BİNALARA AĞAÇ DİKME ZORUNLULUĞU

Tosya Belediye Meclisi 2018 yılının ilk meclis toplantısını Belediye Başkanı Kazım Şahin başkanlığında yaptı. Toplantı öncesi meclis üyelerine kurum içindeki görev değişiklikleri, taşeron işçilerin kadro durumu ve belediyeye ait olan binalarda yapılacak yeni düzenlemeler ile ilgili bilgi veren Başkan Kazım Şahin, yeni mali yılın hayırlı olmasını diledi.

Bir önceki meclis toplantı tutanağı okunup onaylanırken 2018 mali yılı içinde meclis tatil yapmama kararı alırken yeni yılda görev yapacak olan denetim komisyonu gizli oyla şu şekilde belirlendi; Orhan Cığa, Hayrettin Eker, Müjdat Güney, Süreyya Yağmur, Hasan Atıcı.

Belediye meclisine gelen evraklar görüşülüp karara bağlanırken yeni yılda yapılacak olan binalarda ağaç dikme zorunluluğu getirildi. Kent içindeki muhtelif bölgelerde sosyal alan ayrımları da yapılırken, Başkan Kazım Şahin katılımlarından dolayı meclis üyelerine teşekkür etti.

05.01.2018