YAVUZ SELİM İLKOKULU ALANINDA İNCELEME

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil yeniden yapılması için programa alınan Yavuz Selim İlkokulu hafriyat alanında incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz dönemde eski binanın yıkılmasıyla birlikte bölgede yapılacak zemin hazırlığı çalışmalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Demirci ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola ile değerlendiren Başkan Kavaklıgil, Tosya Belediyesi’nin eğitime verdiği destek doğrultusunda bölgede yapılacak çalışmalara destek vereceklerini ifade etti.

Yavuz Selim İlkokulu’nun yeniden yapılmasıyla birlikte daha modern bir eğitim kurumu olacağı ifade edilirken bölgenin de bu alanda ihtiyacının büyük ölçüde gidereceği belirtildi. Kaliteli eğitimin yanı sıra öğrencilere sunulacak fiziki şartlarında iyi olmasıyla birlikte başarının yakalanacağını ifade eden Başkan Kavaklıgil okulun yeniden yapılması için emeği geçen herkese teşekkür etti.

25.04.2019