VERİMLİ VE KALICI İŞ ÜRETECEĞİZ

Tosya Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık hizmetlerinin tek çatı altında toplanmasına yönelik yürütülen projenin ihale edilmesiyle birlikte başlayan çalışmaları Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil yerinde inceledi. Özellikle istinat duvarları ile ilgili olarak yetkililerle birlikte yerinde incelemelerde bulunan Başkan Volkan Kavaklıgil, Tosya Belediyesi olarak yatırımların verimli bir şekilde ilerlemesi için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Tosya’nın gelişmeye oldukça müsait olduğunu vurgulayan Başkan Kavaklıgil yapılacak yatırımların takibinin yanı sıra Tosya Belediyesi hizmet politikasının da verimli ve kalıcı iş üretmeye yönelik olduğuna dikkat çekti.

09.05.2019