ÜSTEĞMEN ÖZGÜN YAPAĞI VE TUĞBA DAĞDEVREN DÜNYA EVİNE GİRDİ

Tosya’da öğretmenlik yapan merhum Ahmet ve Emine Dağdevren’in kızları Tuğba ile Tosya Karakol Komutanı Özgün Yapağı'nın nikahını Başkan Kazım Şahin kıydı.

Tosya’da öğretmenlik yapan merhum Ahmet ve Emine Dağdevren’in kızları Tuğba ile Tosya Karakol Komutanı Özgün Yapağı mutlu beraberliklerini attıkları imza ile taçlandırdılar. Aydın’ın Söke ilçesinde ikamet eden Sultan ve Kerim Yapağı’nın oğulları, Tosya Karakol Komutanı Üsteğmen Özgün Yapağı ile Tuğba Dağdevren ile hayatlarını birleştirerek mutlu bir beraberliğin başlangıcını yaptılar. Nikah merasimine Dağdevren ve Yapağı ailesinin eş dost ve akrabaları katılırken Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Emniyet Müdürü Kazım Ejder’de hazır bulundu.

Çiftin nikahını Belediye Başkanı Kazım Şahin kıyarken atılan imzalar sonrası çiçeği burnunda çiftler tek tek herkesle hatıra fotoğrafı çektirdi.

21.03.2018
TEŞEKKÜRLER TOSYA