TOSYA MÜFTÜLÜĞÜ KİTAP STANTI AÇILDI

Tosya İlçe Müftülüğü tarafından kurulan dini kitap standı açıldı.

Ramazan ayı öncesi Tosya Müftülüğü tarafından diyanet yayınlarını okuyucuyla buluşturmak üzere ilçemiz çay boyunda kitap standı açıldı.

Diyanet Yayınlarından dini kitapların satışının yapıldığı kitap standının açılışına Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm Özgün Yapağı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci, İlçe Müftüsü Eyyüp Demir ve din görevlileri katıldı.

Yeni açılan kitap standının hayırlı uğurlu olması için yapılan duanın ardından hizmete giren kitap standında diyanet yayınlarının dini eserleri satışa sunuluyor.

23.05.2018