TOSYA BELEDİYESİ DUR DURAK BİLMİYOR

Tosya Belediyesi tarafından Tosya kent merkezinin bir çok noktasında çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yaya kaldırımlarının yenilenmesinden kilit parke çalışmalarına, Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan köklü değişikliklerden yeni otopark yapımına kadar farklı bir çok alanda faaliyet gösteren ekipler kış mevsimi öncesi hız kesmeden bir çok projeyi hayata geçiriyor. Özellikle son dönemde yeni imar yollarının açılarak kilit parke ve yaya kaldırımları ile üst yapıyı modern bir şekilde inşa eden ekipler sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak hizmetlere ara vermeden devam ettiklerini kaydetti. Çalışmaların hayata geçmeden önce detaylı bir şekilde proje aşamasında tartışıldığını ve bölge sakinleri ile istişare edildiği vurgulanırken özellikle insan odaklı çalışıldığı dile getirildi.

Yapılan açıklamada; “Kentin bir çok noktasında çalışmalara ara vermeden Tosya Belediyesi olarak devam ediyoruz ve tabiri caizse kentimiz şu an adeta dev bir şantiye gibi. Odak noktamız insan. bu anlayışa binaen yapılacak olan her çalışmayı önce kıymetli hemşehrilerimizle istişare ediyor ve hayata geçiriyoruz. Cumhuriyet Meydanı’nda ve yapılacak yeni 150 araçlık otoparkta çalışmalar yoğunlaşırken yeni imar yollarının açılması ve bozuk yollarda üst yapının revizesine son dönemde ağırlık vermiş durumdayız” denildi.