TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Tosya Belediye Meclisi, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil başkanlığında toplandı. Bir önceki meclis toplantı tutanağının okunarak onaylanmasının ardından gelen evraklar ve gündem maddeleri oy birliği ile meclise dahil edildi. Temmuz ayı meclis toplantısında öne çıkan konular arasında düğün salonu ücretlerinin belirlenmesi yer alırken gündüz 850 liradan bin liraya, gece bin 150 liradan bin 250 liraya gündüz gece ise bin 250 liradan, bin 500 liraya çıkartıldı. Ayrıca düğün salonu iptali konusunda ise 30 gün önceden yapılacak iptallerde ücretin tamamı, 15-30 gün arası yapılacak iptallerde ücretin yarısı ödeneceği oy birliği ile kabul edilirken 15 gün kala yapılacak iptallerde ücret ödenmeyecek. Mecliste görüşülen diğer konular www.tosya.bel.tr adresinde yayınlanacak.

02.07.2019