SUYA 250 BİN LİRALIK YATIRIM

Tosya Belediyesi Su ve kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince şehir merkezinde yürütülecek olan asfaltlama çalışmaları öncesi Eceoğlu Mevkiinde 1 buçuk kilometrelik ana su isale hattı yenileme çalışmalarını Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin yerinde inceledi.

Çalışmaların yürütüldüğü farklı noktalarda incelemelerde bulunan Başkan Kazım Şahin, alt yapı konusuna 9 yıldır büyük emek verdiklerini dile getirerek Tosya kent merkezinin bir çok noktasında içme suyu isale hattının yenilenmesiyle birlikte kanalizasyon hatlarına ve terfi merkezlerine de büyük yatırımda bulunduklarına dikkat çekti.

Mayıs ayı itibariyle içme suyunun kaynaktan ana su deposuna kadar sıhhi bir şekilde taşındığını vurgulayan Başkan Şahin içme suyu sıkıntısının olmadığını vurguladı. 4 farklı ekibin bu noktada yoğunlaştığını belirten Başkan Kazım Şahin; “Eceoğlu mevkiinden başlayarak şehrin ana içme suyu depolarına kadar gidecek 1 buçuk kilometrelik hattın tamamını ekiplerimiz değiştirerek kayıp kaçak gibi bütün sıkıntılar da giderilmiş olacak. Şu an ki mevcut içme suyumuz da nüfusumuzun kat kat fazlasına yetecek konumda. Yapılan 250 bin liralık yatırım yıllarca özelliğini koruyarak kalıcı bir hizmet olmakla birlikte projemizi gerçekleştiren ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

23.05.2018
TEŞEKKÜRLER TOSYA