SOKAK HAYVANLARI BAKIM EVİ KURULUYOR

Kastamonu Mahalli İdareler Birliği Meclis Toplantısı Kastamonu Belediyesi Meclis Salonunda yapıldı.

Yapılan Meclis Toplantısında birlik üyeleri encümen ve komisyon üyelerini seçmek için oylamaya katılırken seçim sonucunda Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, 29 kişiden 28 oy ile yeniden KASMİB Encümen Üyesi olarak seçildi.

Daha sonra Birlik Başkanı Tahsin Babaş yeni üyelerle bir değerlendirme toplantısı yaparak bütün ilçeleri kapsayan sokak hayvanları bakım evi projesinin tamamlandığını ve projenin de Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na teslim edilerek 4 milyon liralık bu projenin bir an önce başlayacağını dile getirdi.

27.04.2018