ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR'İN İSMİ ÖLÜMSÜZLEŞTİ

Tosya Belediyesi 2017 yılı Şubat ayı meclis toplantısını, Belediye Başkanı Kazım Şahin başkanlığında yaptı.

Tosya Belediyesi meclis salonunda düzenlenen toplantıda, bir önceki meclis toplantısına ait tutanak okunarak onaylandı, gelen evrak ve gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda öne çıkan başlıklar arasında, inşaatının tamamlanmasının ardından Tosya Belediyesi’ne devredilen Kültür Merkezi’nin isminin oy birliği ile Tosya Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi olarak değiştirilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Diğer gündem maddelerinin görüşülerek oy birliği ile karara bağlanmasını ardından Başkan Kazım Şahin toplantıya katılan meclis üyelerine teşekkür etti.

03.02.2017