RAMAZAN ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ

Tosya Belediyesi Şehri Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. İlki Mehmet Erkaragülle Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikler belediye düğün salonunda yüzlerce vatandaşın katılımıyla devam etti. Bu hafta sonu sonuncusu düzenlenecek olan Şehri Ramazan etkinlikleri yine birbirinden özel programlarla teravih namazının ardından çocuklar ve aileleriyle buluşacak.

Hazırlanan programlar ile unutulmaz bir Ramazan geçiren çocuklar Karagöz-Hacivat, Meddah, orta oyunu, ibiş ve konserler gibi birbirinden özel etkinliklerle daha sosyal bir ortamda Ramazan ayının tadını alabiliyor.

Şehri Ramazan etkinliklerinden hemşerilerimizin de oldukça memnun olduğunu dile getiren Başkan Volkan Kavaklıgil; “Özellikle çocukların mutluluklarına şahit olmak tüm yorgunluğumuzu alıyor. Geride bıraktığımız programlardaki yoğunluk ve canlılık görülmeye değerdi. Bu hafta sonu etkinliklerimizi nihayete erdireceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bizlerle birlikte bu organizasyona katılan hemşerilerimize ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

21.05.2019