PTT BAŞ MÜDÜRÜ NALBANT'TAN BAŞKAN ŞAHİN'E ZİYARET

Kastamonu PTT Baş Müdürü Mustafa Nalbant Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’i makamında ziyaret etti. Tosya Ptt Müdürü Vedat Sert’in de bulunduğu ziyarete kurum yöneticileri de katılırken, Baş Müdür Nalbant Başkan Kazım Şahin’e geçmişten günümüze kadar ptt arşivlerinde bulunan haritalara ilişkin bir katalog hediye etti.

Başkan Kazım Şahin ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken Tosya’da PTT faaliyetlerin aksamadan yürütüldüğünü ve yine ilçemize bir de PTT Bankomatının konulduğunu, bunun da ağırlıklı olarak marangoz esnafımıza hitap ettiğini vurguladı.

06.03.2018