ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİ FİDAN DAĞITTI

Tosya Orman İşletme Şefliği vatandaşlara dağıttığı bedelsiz fidanlarla Tosya’mızı yeşile bezemeye devam ediyor.

Bakanlığa bağlı orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından uygulanan ağaçlandırma projeleri kapsamında ibadethane bahçeleri, mezarlıklar, hastane ve sağlık ocağı bahçeleri, vatandaşlara ait bağ ve bahçeler ile okullarda fidan dikim çalışmalarını sürdüren Tosya Orman İşletme Şefliği ilçemizde binlerce çam, badem ve ceviz fidanı dağıttı.

Fidan dağıtım törenine katılan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ve Tosya Orman İşletme Müdürü Alpaslan Kadı vatandaşlarla birebir ilgilenerek katılımcılara fidan dağıttı.

21.03.2018
TEŞEKKÜRLER TOSYA