NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Tosya Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı, Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirdi. Belediye meclis üyeleri gündemde yer alan konuları görüşüp karara bağlamak üzere Belediye Başkanı Kazım Şahin Başkanlığında Belediye Meclis salonunda toplandı. Bir önceki Meclis Tutanağının okunmasından sonra, gündemdeki konular madde madde görüşülerek karara bağlandı.

Nisan ayı meclis toplantısında öne çıkan konular arasında iptal olan düğünlerin ücretlerinin tamamının vatandaşa geri ödenmesi oy birliği ile karara bağlanırken, 2018 mali yılında gizli oyla Orhan Cığa ve Hayrettin Eker encümen üyesi seçildi. 2017 yılı faaliyet raporu da oy birliği ile görüşülüp karara bağlanırken, Hocaimat Camisi’nin anıtsal yapı olarak imar planına işlenmesi ve önümüzdeki süreçte de restoresi görüşüldü.

Gelen evrakların yanı sıra meclis toplantısında Plan Bütçe Komisyonu Üyeleri ve İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeleri de oy birliği ile belirlendi.

05.04.2018
TEŞEKKÜRLER TOSYA