NAMIK KEMAL ORTAOKULUNDAN BAŞKAN ŞAHİN'E ZİYARET

Namık Kemal Ortaokulu İdareci ve Öğretmenleri Belediye Başkanı Kazım Şahin’i makamında ziyaret etti.

Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Mehmet Büyükyağcı ve öğretmenlerden oluşan Avrupa Birliği Proje ekibi Belediye Başkanı Kazım Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Avrupa Birliği projeleri hakkında bilgi veren ekip son çalıştıkları AB Projesi hakkında Başkan Şahin’i bilgilendirerek projeyi anlattı.

Avrupa Birliği Projelerinin önemine dikkat çeken Başkan Kazım Şahin, Namık Kemal Ortaokulu AB Proje ekibine çalışmalarında başarılar dileyerek, her zaman eğitime destek verdiklerini söyledi.

04.01.2018
TEŞEKKÜRLER TOSYA