MODERN ÇARŞIYA YAPILAN ASANSÖR HİZMETE BAŞLADI

Tosya Belediyesi tarafından Modern Çarşı içerisindeki esnaflara ve özellikle de sağlık ocağı ve Tosya Noterliğine gidip gelirken zorlanan vatandaşlar için geçtiğimiz aylarda projelendirilerek yapımına başlanan asansör tamamlandı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından kullanıma açılan asansörü Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Kazım Şahin birlikte denedi. En alt kattaki otoparktan başlayıp, mescidin bulunduğu en üst kata kadar çıkacak olan asansör sayesinde engelli, hasta, yaşlı kişilerin artık zorlanmadan Modern Çarşı’dan yararlanabileceği ifade edilirken Başkan Şahin; “Belediyemizin hayata geçirmek için uğraştığı bu güzel hizmet umarım vatandaşlarca amacına yönelik olarak kullanılır. Zira asansörleri engelli, hasta, yaşlı kişilerin ağırlıklı olarak kullanmalarını istiyor ve vatandaşlarımızdan da bu yönde sağduyu bekliyoruz” dedi.

23.05.2018