MİLLİ EĞİTİMDEN BAŞKAN ŞAHİN'E ZİYARET

Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’i makamında ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yeni atanan Şube Müdürleri Sevgi Alkan, Muhammed Mahmut Ertan ve Alpaslan Ceran’ında hazır bulunduğu ziyarette Yavuz Selim İlkokulu Müdürü Mehdi Toğrul katıldı.

Başkan Kazım Şahin ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ilçemiz eğitiminin son yıllarda yeni açılan eğitim kurumları ile birlikte üst seviyelere yükseldiğini dile getirerek bu başarıya katkıda bulunan tüm eğitimcilere teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü heyeti kısa bir süre önce görevine yeni başlayan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Mutlu’yu da makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

05.01.2018