MİLLETVEKİLİ HAKKI KÖYLÜ'DEN BAŞKAN ŞAHİN'E ZİYARET

Belediye Basın Bürosu/ Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü beraberinde Kaymakam Deniz Pişkin ile birlikte Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’i makamında ziyaret etti.

Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü beraberinde Kaymakam Deniz Pişkin ile birlikte Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’i makamında ziyaret etti. AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş ve Başkan Vekili aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Eker’in de katıldığı ziyaret sohbet havasında geçerken heyet başkanlık sistemi ve referanduma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kazım Şahin referandumla birlikte başkanlık sisteminin ülkemizin gücüne güç katacağını ifade ederken, Türkiye Cumhuriyeti’ni aydınlık yarınların beklediğini kaydetti.

03.02.2017