MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU'NDA KERMES DÜZENLENDİ

Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil Tosya Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda düzenlenen kermese katıldı.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Okul Aile Birliği işbirliğince düzenlenen kermese Başkan Volkan Kavaklıgil, Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Demirci, okul yöneticileri, öğretmenler ve çok sayıda okul aile birliği üyesi katılırken kermesten elde edilen gelir yine okul ve öğrenciler yararına harcanacak.

Kermesin hazırlanmasında emeği geçen velilere teşekkür eden Başkan Kavaklıgil Tosya’daki tüm okullarımızda öğrencilere kaliteli bir şekilde eğitim verildiğini dile getirdi. Okul Müdürü Abdullah Tok ise başta veliler olmak üzere Kaymakam Deniz Pişkin ve Başkan Volkan Kavaklıgil’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

25.04.2019