MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Tosya Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil başkanlığında yapıldı.
Bir önceki meclis toplantı tutanağı okunarak onaylanırken gelen evraklar ve gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi. Mayıs ayı meclis toplantısında Tosya Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis heyetine Asil üye olarak Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil  ve Rahman Çalıkuşugil, Yedek üye olarak da Sefa Abayın ve Ahmet Özelmacı seçildi. Cumhuriyet Mahallesi Şehit Üsteğmen Şalcı Caddesi üzerinde bulunan çocuk oyun parkına oy birliği ile Şehit Üsteğmen Şalcı Parkı ismi verilirken Çiftçi Malları Koruma Meclisi asil ve yedek üyeleri ile yine meclis murakabe heyeti asil ve yedek üyeleri oy birliği ile belirlendi. Mahalli İşverenler Sendikası üyeliği için de gerekli yetkilerin verilmesiyle devam eden meclis toplantısı proje ve çalışmaların değerlendirilmesiyle sona erdi.

03.05.2019