MARANGOZLAR ODASINDAN BAŞKAN ŞAHİN'E ZİYARET

Tosya Marangozlar ve Bıçkıcılar Odası, olağan genel kurul sonrası oluşan yeni yönetimiyle Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’i makamında ziyaret etti.

Tosya Marangozlar ve Bıçkıcılar Odası, geçen hafta yapılan olağan genel kurul sonrası oluşan yeni yönetimiyle Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete; Oda Başkanı Sacittin Börekçi ile birlikte yeni Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Yazıcı, Ahmet Pehlivan, Engin Bademcioğlu, Ahmet Peker, Metin Vapuroğlu ve Davut Nayır ile Denetim Kurulu Üyeleri Hasan Yesir, Şevket Öztürk ve Faruk Çataloğlu katıldı.

Yeni Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarı dileklerinde bulunan Başkan Şahin, yapacakları çalışmalarda Tosya Belediyesinin her zaman destekte bulunacağını ifade etti.

19.02.2018
TEŞEKKÜRLER TOSYA