KÖKSAL TOPTAN BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

T. C. Başbakanlık Kamu Görevlileri Etik Komisyonu Başkanı Köksal Toptan Tosya Belediyesini Ziyaret Etti

T. C. Başbakanlık Kamu Görevlileri Etik Komisyonu Başkanı Köksal Toptan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin'i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Belediye Başkanı Kazım Şahin Başkan Köksal Toptan’a Tosya’nın yöresel el sanatlarından çakı, kese ve Tosya Sarıkılçık Pirinci hediye etti. Belediye çalışmaları ve kamu yatırımları ile ilgili Başbakanlık Kamu Görevlileri Etik Komisyonu Başkanı Köksal Toptan'a detaylı bilgi veren Başkan Kazım Şahin 28 Şubat'ta Türk Patent ve Marka Kurumunda yapılacak olan Sarıkılçık Pirinci Tescil Belgesi teslim törenine de tüm üyelerini davet etti.

08.02.2018
TEŞEKKÜRLER TOSYA