KIZLAR YOLU BARAJINA İLK HARÇ

Kızlar Yolu Barajının temel atma töreni Çankırı'da yapıldı.

Bölgemiz için oldukça önemli bir yatırım olan Kızlaryolu Barajı’nın temeli dün AK Parti Çankırı İl Teşkilatı’nın olağan genel kuruluna katılmak üzere Çankırı’ya gelen Başbakan Yıldırım  tarafından atıldı.Başbakan Yıldırım, Kızlaryolu Barajı’nın sadece Çankırı’ya özel değil beraberinde Kastamonu’nun Tosya Devrez Vadisi ile Çorum’un Kargı ve Osmancık ovalarındaki çeltik tarlalarına da hayat verecek olan bir proje olduğunu belirterek hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundu.
Tosya’dan da Belediye Başkanı Kazım Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Metin Ekşi ve çok sayıda partilinin de katıldığı temel atma töreninin ardından Başbakan Yıldırım, AK Parti İl Kongresine katılmak üzere salona geçti.

22.12.2017
TEŞEKKÜRLER TOSYA