KIZ İMAM HATİP LİSESİ TANITIM PROGRAMI DÜZENLEDİ

Tosya’da eğitim ve öğretim faaliyetlerini yürüten Kız İmam Hatip Lisesi düzenlediği tanıtım programı ile ilçe protokolünü, vatandaşları ve 8. sınıf öğrencilerini misafir etti.

Tosya’da eğitim ve öğretimine devam eden Kız İmam Hatip Lisesi düzenlediği tanıtım programı ile ilçe protokolünü, vatandaşları ve 8. sınıf öğrencilerini misafir etti.

Programa İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Kazım Şahi, İlçe Jandarma Komutanı Özgün Yapağı, İlçe Emniyet Müdürü Ejder Kaplan, Kastamonu İl Milli Eğitim şube müdürü Mesut Şeker ve vatandaşlar katıldı.

Tosya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen okul tanıtım programı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması sonrası Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşması yapan Okul Müdürü Gülşen Çivici katılımlarından dolayı ilçe protokolü ve vatandaşlara teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti’’ Dünya’ya tek bir pencereden bakmayan ilmi ile amil, yaşamı ile kamil, gönül dünyasında mutlu, hitabeti güçlü, her zaman en önde milletimizin değerlerini yaşayan ve yaşatan insanların oluşturduğu eğitim yuvalarıdır imam hatiplilerdir’ ’dedi.

Tosya Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan şiir dinletisi ve 15 Temmuz konulu gösteri ilçe protokolü ve vatandaşlar tarafından beğeni ile izlendi. Daha sonra okul idaresi tarafından okul tanıtımına katılan misafirlere pilav ikram edildi.

12.05.2017